Onze vakantievilla staat op ongeveer 1100 m2 eigen grond, geheel omheind met pilaren en hekwerk. De vakantievilla is ongeveer 200 m2 groot en alles is gesitueerd op de begane grond. Er is een ruimeĀ  woonkamer annex eetkamer met eettafel voor 10 personen plus een kinderstoel. In de woonkamer tevens aanwezig een TV en een DVD-speler.

We hebben tevens een mobiele telefoon met nummer +62 (0)812 387 96 94, die u kunt gebruiken voor het lokaal bellen op Bali en voor het ontvangen van gesprekken vanuit bv. Nederland. Verder nog aanwezig 2 maal airconditioning, maar op Bali leeft u buiten dus die zult u niet vaak nodig hebben.

Aansluitend een recent vernieuwde open keuken met bijkeuken, zeer grote koelkast en wasmachine en opbergkasten. Verder vindt u er een warm- en koud waterinstallatie. U kunt dan waterflessen van 5 gallon/19 liter kopen en die daarop aansluiten. Ook een oven-magnetron combinatie. Dit gebied zult u weinig zien want dat is eigenlijk het domein van onze Komang & Iluh, die immers koken, wassen en strijken voor u.

Vanuit de woonkamer loopt u door de gang en komt u in de hoofdslaapkamer, ongeveer 5 bij 5 meter. In deze slaapkamer een prachtig hemelbed met twee onderschuifbedden. Tevens een grote 4 deurs opbergkast en toilettafel met spiegel. Aansluitend komt u in de badkamer met douche en toilet.

De tweede slaapkamer van 3,60 x 3,60 m heeft een tweepersoons hemelbed, alsmede een kledingkast en twee onderschuifbedden. Ook deze slaapkamer heeft een eigen badkamer met douche en toilet.

De derde slaapkamer, eveneens 3,60 x 3,60 m, heeft een tweepersoons hemelbed en wandkast. Aansluitend een aparte badkamer met wastafel en douche. Zoals u ziet een compleet ingericht vakantiehuis voorzien van alle gemakken, zodat u kunt doen waar u voor gekomen bent; lekker uitrusten en genieten van een onbezorgde vakantie.