Wat heeft de vakantievilla buiten te bieden

Allereerst een groot privé zwembad met daarnaast een grote Bale Benong met heerlijke kussens om in te relaxen, met prachtig uitzicht over de zee.  Daarbij ook een buitendouche waarvan wij hopen dat u deze gebruikt alvorens u het zwembad ingaat. Dit voor een optimale hygiëne voor ieder. Een groot overdekt terras met een eettafel en 6 stoelen en een loungeset aan de andere kant, maakt het zeer prettig vertoeven in deze schitterend onderhouden tuin.

Aan de achterzijde van de tuin vindt u een aparte uitgang met een trap naar het strandje met zwart zand. In overleg met Ketut van het huis Time-Out naast Seaview, kunt u gebruik maken van onze Balinese boot. Laat u door Ketut voorlichten en helpen. Deze boot is ideaal als u wilt vissen, snorkelen, duiken of zomaar een tochtje langs de kust wilt maken.

Om te snorkelen hoeft u trouwens niet per se de boot te gebruiken, vanaf het strand is het ongeveer 60 tot 80 meter naar het rif zwemmen waar u allerlei vissen en koraal zult kunnen zien. Koraal uiteraard niet afbreken of meenemen!