Hopelijk heeft U ze niet nodig maar voor de zekerheid zullen we U toch een beetje wegwijs maken.

Wij hebben met een zeer goede dokter afspraken gemaakt zodat hij weet dat in ons vakantiehuis regelmatig verhuur plaatsvindt. Als U hem belt voor een huisbezoek, wat dus voor hem geen probleem is, zeg hem dan dat U in het vakantiehuis van Ton Breeweg (project 2 – dua) in Bukti zit. Info als volgt:

Dr. Gede Handra

Jl.A Yani/Bukit Indah 1

Banyasri Singaraja

Telefoon 0362-23798

Mobiel 0812 3605733

Hier heeft hij een eigen praktijk van 07.00 tot 09.00 uur en van 18.00 tot 21.00 en dat 7 dagen per week. Maar nogmaals U kunt hem altijd mobiel bereiken voor noodgevallen.

Dit adres kunt U als volgt vinden:

Bij aankomst in het centrum van Singaraja moet U linksaf i.v.m. eenrichtingsverkeer. Na ongeveer 500 meter eerste grote straat naar rechts en dan bij de volgende stoplichten rechtdoor rijden. Na ongeveer 1 kilometer wederom stoplichten waar U rechtdoor moet rijden. Dan na ongeveer 700 meter rijdt U tegen een driehoekig plein met in het midden een benzinepomp en een groot standbeeld waar U linksaf moet en daarna gelijk weer rechtsaf richting Lovina. U rijdt dan Singaraja uit onder een boog door waarop staat SINGARAJA SAKTI. Na deze boog ongeveer 500 meter aan U linkerhand een smalle straat waar aan het begin al een wit bord staat met Dr. Handra.

Dr Handra is ook directeur van het plaatselijke hospitaal op adres:

RSU, Kertha Usada,

Jl. Cendrawasih no. 5

Singaraja

Telefoon 0362-26278

Zij hebben daar ook een paar privé kamers mocht het nodig zijn, en U vindt het hospitaal als volgt:

Rij naar het centrum waar U i.v.m. eenrichtingsverkeer linksaf moet slaan. Na 500 meter eerste grote straat naar rechts en dan bij de volgende stoplichten rechtdoor rijden. Na ongeveer 300 meter vanaf de stoplichten (iets voorbij FUJI winkel) is er een klein straatje naar rechts. Aan het eind van dit straatje is het hospitaal.

Apotheek vindt U o.a. in de hoofdstraat van Singaraja en vlak bij het hospitaal. Dr. Handra heeft bij zijn praktijk ook een apotheek