Handig om te weten!

Neem contact met ons op om te checken of de data’s die u wilt huren / boeken nog vrij zijn. Indien vrij, bevestigen wij uw boeking waarbij wij 30% aanbetaling vragen. Zodra deze binnen is, is de boeking definitief. 5 Weken voor uw vertrek verwachten wij dan het restant van de huur en borgsom te ontvangen.

Wij adviseren u voor het huren van de vakantievilla en de boeking van uw vlucht, een annulerings-reisverzekering af te sluiten. Check ook bij de GGD en/of uw arts of eventuele inentingen nodig zijn.

Geef uw vluchtgegevens ook aan ons door zodat wij uw aankomst en vertrektijden weten.

Attentie voor deze TIP: wij kunnen U tegen betaling van Roepia 150.000 (circa 12/13 €) per persoon binnen 1 MINUUT door de douane brengen via onze immigratieman op het vliegveld – als U bv. de pech hebt dat er meerdere vliegtuigen gelijktijdig aankomen, staat U minimaal 1 uur te wachten voor doorgang bij de douane – en dit na een lange vlucht is geen pretje – gelieve daar ons voor Uw vertrek over te benaderen – maar wij melden deze luxe U ook zeker voor Uw vertrek

Bij aankomst op Denpassar Airport staat Jos onze chauffeur LINKS van de uitgang op u te wachten. Hij heeft een bordje in handen met daarop BREEWEG BUKTI BEACH. Er staan waarschijnlijk heel veel mensen bij de uitgang dus kijk rustig rond en vindt u elkaar niet direct bel Jos dan op zijn mobiel nr. 0812 3951470.

Komt u met een grote groep zal hij voor een extra auto zorgen. Jos brengt u dan naar ons vakantiehuis in Bukti, een rit van ongeveer 2,5 uur waarbij u gelijk een enorm goede indruk krijgt van wat Bali te bieden heeft. Het begint met het drukke zuiden, vervolgens door allerlei dorpjes en Sawah’s met aansluitend de bergen die zuid van noord scheiden om uiteindelijk in Bukti aan te komen.

Tip: U denkt er misschien niet meteen aan, maar vlak bij het vliegveld is een grote CARREFOUR gevestigd. U kunt daar meteen boodschappen doen en er zijn zeker een aantal producten te koop die niet in de supermarkten in het noorden te vinden zijn, zoals: bruin brood, yoghurt, mayonaise en goede boter etc.

Special Tip: Een echt schitterende zaak voor specialiteiten, zoals franse kazen, wijnen, vlees, vis, sweets broodbeleg etc. is ‘BALI DAILY’ in Denpasar.

Bij aankomst in onze vakantievilla zal ons personeel u zeker opwachten om te helpen met uw bagage, wat na zo’n lange reis bijzonder prettig is. Al naar gelang de tijd van aankomst kunnen zij wat eten voor u klaarmaken. Sudi van onze helpdesk is er dan ook of komt de volgende dag bij u langs. Ons personeel krijgt een volledig maandsalaris, maar u bent helemaal vrij om ze eventueel een tip geven. Zij zijn u daar zeer zeer dankbaar voor. Maar niets moet, alles mag!

Tip: boek direct massage bij Sudi en na die massage voelt u zich zeker een ander mens.

Dan begint het luie leventje! Laat u verwennen door ons personeel en het “plan plan” ritme van Bali. Plan op tijd de tripjes die u met Jos wilt maken. Sudi zal regelmatig langskomen maar u kunt haar altijd zelf bellen op nr. 0816 4731756 voor al uw vragen of wensen.

Bel 72 uur van te voren met de agent in Denpassar van uw vliegmaatschappij om uw retourvlucht te bevestigen. Boek ook Jos de chauffeur op tijd voor de terugrit.

Tijdens uw verblijf zal de plaatselijke politie langs komen om u te registreren. De kosten zijn Roepia 20.000 per persoon. Ze zullen u een kopie van uw paspoort vragen, maak dus voor vertrek naar Bali een kopie van de paspoorten, anders moet u daarvoor naar Singaraja.

Bij de douane op het vliegveld bij vertrek moet u Roepia 150.000 per persoon belasting betalen (ongeveer € 13,00). Zorg dus dat u contant geld op zak heeft (pinnen kan niet).

Na terugkeer in Nederland zullen wij elkaar ongetwijfeld spreken en betalen wij direct Uw borg minus eventuele schade terug.